S novou sezónou přišlo na řadu další testování nových kousků z kolekce značek ROSSIGNOL a DYNASTAR. I tentokrát se Tour koná v 6 českých střediscích. Ačkoliv jsme již v půlce a tři střediska jsme již navštívili (Železná Ruda, Říčky, Harrachov), stále nás čeká zábava na sjezdovkách v Rokytnici nad Jizerou, Tanvaldském Špičáku a Bílé v Beskydech. Spolu s lyžemi se můžete také těšit na doprovodný program a komentátora Jana Antonína Duchoslava alias Vikiho Cabadaje.

Samotnou podstatou DemoTour je kromě výhody vyzkoušet si zdarma nové kousky z kolekcí obou firem také možnost pobavit se s našimi servisáky, vybrat společně variantu lyží, která Vám nejvíce bude sedět, pobavit se o parametrech či možnosti odkoupení posezónních kousků.

A teď se zamyslete na chvíli nad otázkou: „Kdy jste naposled dělali něco nového??“ My Vám přinášíme možnost stát se profesionálním jezdcem/jezdkyní!! Nevěříte?? Půjčíte si tedy lyže, které používají při závodech ti nejlepší lyžaři a prožijete alespoň na den pocit, jaké to je jezdit na prknech, které Vám bude závidět svět!!

A teď čtěte pozorně: nemusíte investovat žádné peníze, zdlouhavě běhat do servisů a rezervovat lyže. Jediné, co investujete je Váš čas. Pak už jen stačí domluvit se s kámoškou či kámošem a vyrazit do některého z českých lyžařských středisek, kde ROSSIGNOL Demo Tour právě probíhá. Pro inspiraci se podívejte na video na webu Dámy na kole. Tyto Dámy vyrazily tentokrát na lyže, a to konkrétně do střediska Říčky v Orlických horách a natočili pro Vás chytlavé video.
Věříme, že Vás nabídka bezva lyžovačky nadchla!! Proto přikládáme ještě seznam středisek, kde se můžeme potkat:

23. – 24. února SKIAREÁL ROKYTNICE NAD JIZEROU (Krkonoše)
02. – 03. března SKIAREÁL TANVALDSKÝ ŠPIČÁK (Jizerské hory)
09. – 10. března – SKIAREÁL BÍLÁ (Beskydy)

Další odkazy:

Dámy na kole – lyžařská Rossignol DemoTour
Facebook Rossignol DemoTour

Váš tým Bretton sport